Cum cumpăr?

 

Pasul 1: Alegere produse

Folosind meniul din stanga, puteti naviga prin categoriile produselor. Folosind meniul din partea superioara a paginii puteti naviga prin lista de noutati, promotii sau producatori. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste cerintelor dumneavoastra, apasati pe butonul:

 

 

 

Pasul 2: Operatii in Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa vizualizati lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unele sau chiar la toate produsele din cos. 

Pentru a mai adauga produse in cos, va trebui sa va intoarceti in magazin pentru selectarea altor produse. 

Daca produsele adaugate la comanda si cantitatile sunt conform cu ceea ce doriti, va trebui sa creati o comanda de vanzare. Veti putea face acest lucru apasand butonul Trimite comanda, care ne va trimite in pasul 3 de creare a unei comenzi online.

 

 

Pasul 3: Detaliile de livrare si comandarea produselor

In cadrul acestui pas va trebui sa completati detaliile privind livrarea comenzii. In cazul in care sunteti deja inregistrat in sistem, dati click pe link-ul indicat si introduceti datele de autentificare si vi se vor incarca automat toate datele pe care le aveti salvate in sistem. Daca doriti ca livrarea noii comenzi sa se realizeze in aceleasi conditii, conform cu datele salvate in sistem, trebuie doar sa apasati "Afiseaza comanda", dupa ce ati selectat un profil in sectiunea “Informatii facturare”, xaltfel va trebui sa modificati valorile deja incarcare in formular. 
Daca nu sunteti client inregistrat in site, va trebui fie sa va inregistrati si sa completati profilul cu elementele standard de livrare, fie sa completati toate elementele din formular si sa apasati butonul "Afisare comanda". 

 

In urmatorul ecran puteti verifica corectitudinea datelor introduse, si apoi apasand pe butonul:

 

comanda va fi finalizata.

In scurt timp, veti un e-mail de confirmare a plasarii comenzii.

In cazul in care sunt probleme de disponibilitate a produselor comandate, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail.

 

IMPORTANT!

Disponibilitatea anumitor produse este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta, iar uneori poate depinde si de disponibilitatea prezenta sau viitoare a produselor la furnizori.

Fotografiile au caracter informativ. Uneori pot exista diferente intre acestea si produsul fizic.

Pretul si specificatiile tehnice, nu constituie obligatie contractuala. Acestea pot fi modificate fara o notificare prealabila.